Onze Ladies

1/4

1/4

1/4

1/4

1/4

1/4
INA
  • w-facebook
  • Twitter Clean

Cup: 90C

Haar: Donker

Ogen: Bruin 

Talen: Nederlands, Portugees

 

Hallo, ik ben Ina. Een mooie latina waarmee je alles kan. Echt alles. Ik heb al heel wat avonturen meegemaakt en wil die graag met je delen. Benieuwd ? Kom dan snel. Je zal het je ,iet beklagen.


 

LIES

Cup: 90C

Haar: Lang Bruin

Ogen: Donker Bruin

Talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans

Hallo, ik ben Lies en spreek perfect Vlaams. Wie ik ben? Mijn klanten zeggen dat ik een bijzonder sensuele vrouw ben. met mooie en sexy rondingen. Maar ook met grote, mooie ogen en een stralende glimlach. Maar wat mijn klanten het meest waarderen is de intimiteit die ik hen geef. Bij mij geen snelle sex maar wel een intiem moment van samen vrijen. Geloof je me niet? Kom het maar snel zelf ervaren.

LEXY

Cup: 90D

Haar: Lang Blond

Ogen: 

Talen: Nederland, Engels

 

Hallo, ik ben een mooie blonde diva met blauwe ogen. Je zal wegdromen bij mijn grote natuurlijke borsten.
En van mijn pussy word je gek van plezier ;-). Ik heb een lief karakter en sex is voor mij een passie. Tot binnenkort? Ik kijk uit naar je komst!


 

JULIA

Cup: B

Haar: Lang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands - Frans - Engels

 

Hallo, ik ben Julia. Mijn sterkste kant ? Wat denk je van het volgende compliment die ik kreeg van een klant: 'Probably the best blowjob in the world'. Of het waar is moet je zelf maar komen ontdekken. Maar ook voor een echte GFE kan je bij mij terecht. Ik ben een lieve en tedere dame die je graag met mijn zachte handen naar een hemels hoogtepunt brengt. Ook intiem. Heb jij er zin in ? Ik ook.

​​​

PAOLA

Cup: 90c

Haar: Zwart

Ogen: zwart

Talen: Nederlands - Spaans

Hi, ik Paolo. Superlief. Supersensueel en supersexy. En wat ik het liefste doe is jou laten genieten. Geloof je me niet? kom dan maar eens proberen. Hopelijk tot spoedig.

 

CARLA

Cup: 80B

Haar: Blond

Ogen: Groen

Talen: Nederlands

Hi, ik ben Carla, een vurige Braziliaanse. Ik ben slank, lief, zacht en hou van een beetje chic en stijl. Een vrouw mag er toch verzorgd uitzien, neen? Ik draag graag mooie lingerie om jou te plezieren en natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor ontspannende massages. En dat met een passie en vurigheid typisch voor een Braziliaanse. Wanneer kom je? 

KYARA (Elise)

Cup: 80B

Haar: HalfLang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands

Hallo, ik een 100% Vlaamse dame. Ik ben slank en sportief. Ik verwen je graag met alles erop en eraan. Een goede massage of leuke spannende seks, alles kan. Ook voor een trio ben ik niet verlegen ;-). Klanten zeggen ook dat ik erg lief en spontaan ben en ene luisterend oor heb. Wanneer kom jij eens langs ?

NAOMI

Cup: 90D

Haar: Lang Bruin

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands, Engels

Dag, ik ben Naomi en ik heb Jamaicaanse roots. Waarom zou je bij mij komen genieten? Ik krijg alvast bijzonder goede commentaar op mijn massages, Zeker mijn body to body massage mag je niet missen. Of wat dacht je van een privé dans ? En natuurlijk is intiem inbegrepen. Wil je iets anders? Geen probleem. Mijn echte troef is dat je bij mij voor alles terecht kan. Geen taboes. Kom snel.

JOKE

Cup: 90C

Haar: Lang Blond

Ogen: Groen

Talen: Nederlands

Hallo, ik ben Joke. Een 100% Vlaamse blonde meid. Ik ben zacht en lief en heb volgens mijn klanten "fluwelen handen". Bij mij kan je zeker terecht voor een echte GFE. Wil je iets anders ? Geen probleem. Tot spoedig ?

Proudly created with KVDSolutions