Onze Ladies

JOKE

Cup: 90B

Haar: Blond

Ogen: Groen

Talen: Vlaams - Engels

Hallo. Ik ben Joke. Een puur Vlaamse vrouw van 34 lentes. Ik ben erg lief en voor een echte GFE moet je bij mij zijn. Bovendien heb ik 'fluwelen handen'. Dat zeggen mijn klanten toch. En natuurlijk zorg ik ook prima voor al het intieme. Proberen? Maak dan snel een afspraak.

1/4
LIES

Cup: 90C

Haar: Lang Bruin

Ogen: Donker Bruin

Talen: Vlaams, Frans, Engels, Spaans

Hallo, ik ben Lies en spreek perfect Vlaams. Wie ik ben? Mijn klanten zeggen dat ik een bijzonder sensuele vrouw ben. met mooie en sexy rondingen. Maar ook met grote, mooie ogen en een stralende glimlach. Maar wat mijn klanten het meest waarderen is de intimiteit die ik hen geef. Bij mij geen snelle sex maar wel een intiem moment van samen vrijen. Geloof je me niet? Kom het maar snel zelf ervaren.

ROSE

Cup: 90B

Haar: Bruin

Ogen: Bruin

Talen: Frans, Engels

 

Hallo. Ik ben Rose. Een jonge vrouw van 28 jaar. Ik ben een sensuele en zachte vrouw. Mijn hobby ? Jou laten genieten. Dat maakt me zelf blij. Wil je je echt ontspannen? Kom dan even langs. Ik maak er een onvergetelijk moment.

CARLA

Cup: 80B

Haar: Blond

Ogen: Groen

Talen: Vlaams

Aanwezig: woensdag tot zaterdag

Hi, ik ben Carla, een vurige Braziliaanse. Ik ben slank, lief, zacht, praat goed Nederlands en hou van een beetje chic en stijl. Een vrouw mag er toch verzorgd uitzien, neen? Ik draag graag mooie lingerie om jou te plezieren en natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor ontspannende massages. En dat met een passie en vurigheid typisch voor een Braziliaanse. Wanneer kom je? 

Proudly created with KVDSolutions

KRISTAL

Cup: 90C

Haar: Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Frans, Engels

Hallo. Ik ben Kristal. Ik woon al lang in Begië en spreek perfect Vlaams, zelfs met een sappig West-Vlaams accent. Ik ben lief en hou ervan om samen lekker te genieten. Mijn specialiteiten? Deep Throat, prostaatmassage en vaginamassage staan zeer hoog op de lijst.

 

Maar ook voor de rest kan je bij mij met veel plezier terecht. Tantra en Jacuzzi vind ik superleuk. Jij ook ?  Wanneer kom je langs?

LEXY

Cup: 90D

Haar: Lang Blond

Ogen: 

Talen: Nederland, Engels

 

Hallo, ik ben een mooie blonde diva met blauwe ogen. Je zal wegdromen bij mijn grote natuurlijke borsten.
En van mijn pussy word je gek van plezier ;-). Ik heb een lief karakter en sex is voor mij een passie. Massage, Jacuzzi, VIP arrangement of een  snel bezoek. Alles kan. En ja, ik ben ook een experte in SM. Tot binnenkort? Ik kijk uit naar je komst!

 

PAOLA

Cup: 90c

Haar: Zwart

Ogen: zwart

Talen: Engels - Spaans

Hi, ik ben Paola. Superlief. Supersensueel en supersexy. En wat ik het liefste doe is jou laten genieten. Geloof je me niet? kom dan maar eens proberen. Hopelijk tot spoedig.

JULIA

Cup: B

Haar: Lang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands - Frans - Engels

 

Hallo, ik ben Julia. Mijn sterkste kant ? Wat denk je van het volgende compliment die ik kreeg van een klant: 'Probably the best blowjob in the world'. Of het waar is moet je zelf maar komen ontdekken. Maar ook voor een echte GFE kan je bij mij terecht. Ik ben een lieve en tedere dame die je graag met mijn zachte handen naar een hemels hoogtepunt brengt. Ook intiem. Heb jij er zin in ? Ik ook.

RUBY

Cup: 100C

Haar: Zwart

Ogen: Zwart

Talen: Engels, Spaans

 

Hallo, ik ben Ruby. Een Dominicaanse vrouw met mooie rondingen. Ik ben vooral erg lief en mijn taak is om jou te verwennen. Daarvoor doe ik bijna alles. Maar misschien is het best dat je eens komt kennis maken. Tot binnenkort ?
 

IMG-20210112-WA0002