Formules

betalen ook mogelijk met bankkaart /  via gsm / Visa en Mastercard

ALL-IN MASSAGE

Onze All-In massage is ongetwijfeld de bestseller van het huis. Laat je verwennen door één van onze negen dames en geniet tot ...

Tijd : 30 - 45 - 60 minuten

Prijs : 60 € - 90 € - 110 €

1/5
SM

SM iets voor jou, hier kan je terecht. 

1/1
Hydro massage

Bij de hydro massage wordt je lichaam bewerkt met bruine zeep,  scrubzout,  scrubcrème en olie u zal zich volledig ontspannen kunnen overgeven aan de finale.

Tijd : 60 minuten

Prijs : 150 €

1/1
Tantra massage

Met warme olie en warme doeken wordt u van kop tot teen bewerkt.  Sensueel zal de vrouw van uw keuze zich met gans haar lichaam over u glijden.  Tantra draait om contact van de lichamen.  Het betekent het toenemen van bewustzijn.  Het verenigen van mannelijke en vrouwelijke energie.  Het mentale gevoel is belangrijker dan het lichamelijke.  De sexuele energie stroomt dan van beneden naar boven en terug. 

Tijd : 60 minuten

Prijs : 150 €

1/1
Tantra speciaal voor VROUWEN

Met warme olie en warme doeken wordt u van kop tot teen bewerkt.  Sensueel zal de vrouw van uw keuze zich met gans haar lichaam over u glijden.  Tantra draait om contact van de lichamen.  Het betekent het toenemen van bewustzijn.  Het verenigen van vrouwelijke energie.  Het mentale gevoel is belangrijker dan het lichamelijke.  De sexuele energie stroomt dan van beneden naar boven en terug. 

Tijd : 60 minuten

Prijs : 150 €

1/1
KOPPELS

Kom als koppel genieten en hou je relatie spannend.

 

Het is leuk met 2 maar met 3 is het net iets leuker

1/4
JACUZZI

Samen op temperatuur komen in 

een heerlijke jacuzzi!