top of page

Welkom bij de Lounge

De Lounge te Erpe Mere is een prachtige plaats waar 10 ladies u laten genieten van een aangenaam moment in een hygiënisch, erotisch en prachtig kader. Je kan bij ons terecht voor een intieme all-in massage. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat. Enkel massage of meer. Je kan daarbij rekenen op professionele masseuses die vriendelijk, betrouwbaar en respectvol zijn. Zij zijn pas tevreden wanneer jij als klant ook tevreden bent.

 

Ontdek onze masseuses op deze pagina. PS: niet alle dames staan op deze pagina want sommigen blijven liever incognito voor privé redenen.

INEZ

Cup: C

Haar: Blond

Ogen: Groen

Talen: Frans, Spaans, Portugees, beetje Engels

Hi, ik ben Inez. Een leuke jonge dame van 24 jaar. Ze zeggen dat ik een sexy dame ben en zo gedraag ik me graag. Wil jij ook een leuke tijd beleven ? Kom dan zeker af. Ik doe bijna alles, wel geen anaal. Tot binnenkort ?

 

LETICIA

Cup: 95

Haar: Blond

Ogen: Bruin

Talen: Spaans - Portugees

 

Hallo, ik ben Leticia. Sorry, ik spreek geen Nederlands of Engels maar de taal van sex ken ik wel :-). Bij mij kan je voor alles terecht behalve anaal en ik heb maar 1 doel: jou tevreden stellen. Wil je eens iets nieuws ? Ik wacht op jou. Groetjes

BIANCA

Cup: 95C

Haar: Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Frans, Spaans

 

Hallo, ik ben Bianca en ben juist terug uit een lange vakantie en heb er zin in. Jij ook ? Ik ben een sportieve, jonge en superlieve dame van 35 jaar. Ik hou van dit werk en met mij kan je alles uitproberen. Intiem, oraal, anaal, pzc, SM, ... Kom maar langs. En ook in Tantra massage ben ik een topexperte. Ik krijg regelmatig complimenten voor mijn tintelende, zachte massages. Maar harder kan ook. Aan jou om te beslissen. Wil jij ook samen genieten? Kom maar snel langs.

VALENTINA

Cup: B

Haar: Blond

Ogen: Groen

Talen: Frans, Roemeens

 

Hallo, ik ben Valentina. Een blonde dame van 38. Ik ben een lieve dame en neem mijn tijd voor jou. Ik ben hier tijdelijk tot 30 april. Wil je me graag ontmoeten ? Wacht dan niet te lang. Ik wacht op jou. Kusjes

VICTORIA

Cup: 95B

Haar: Blond

Ogen: Bruin

Talen: Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Grieks, ...

 

Hallo. Ik ben Italiaans, 36 jaar, slank en hou ervan om jou eens flink te laten genieten en daarvoor doe ik praktisch alles. Massage, sex en pijpen is inbegrepen. Wist je trouwens dat ik ook een gediplomeerde massagexperte ben met 5 jaar ervaring in Londen. Ben je benieuwd ? Hopelijk tot snel

LIES

Cup: 90C

Haar: Lang Bruin

Ogen: Donker Bruin

Talen: Vlaams, Frans, Engels, Spaans

Ik ben een mooie Vlaamse dame. Mijn klanten zeggen dat ik een bijzonder sensuele vrouw ben. met mooie en sexy rondingen. Maar ook met grote, mooie ogen en een stralende glimlach. Maar wat mijn klanten het meest waarderen is de intimiteit die ik hen geef. Bij mij geen snelle sex maar wel een intiem moment van samen vrijen. Daarom vraag ik je ook om minstens 1 uurtje te boeken met GFE. Geloof je me niet? Kom het maar snel zelf ervaren. Ah ja, deze week ben ik er de hele week maar ik doe wel niet mee aan de promo. Ik hou het bij mijn normale prijzen.

MELANIE

Cup: 95C

Haar: Zwart

Ogen: Groen

Talen: Frans, Engels

 

Hallo. Ik ben Melanie. Een chique, jonge vrouw van 32 jaar. Ik ben erg sensueel, zacht, sexy en vooral geil. Ik hou gewoon van sex. Ik laat je graag genieten en daarvoor doe ik bijna alles. Kom even langs en je zal er geen spijt van hebben. Tot binnenkort ?

JADE

Cup: 100D

Haar: Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands - Frans - Engels

Hallo, ik ben Jade en afkomstig van het zalige, zachte Martinique. Ik woon hier al een tijdje en spreek perfect Nederlands. Ik ben een levenslustige, lieve dame die hou van het leven en mijn werk. Bij mij kan je voor alles terecht behalve anaal. Waar ik echt sterk in ben? Tantra, body body, lekkere sex, dansen, praten, feestje, ..., je zegt het maar. Bij mij ben je dan ook in goede handen. Eens proberen ? Kom maar snel

JULIA

Cup: B

Haar: Lang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands - Frans - Engels

 

Hallo, ik ben Julia. Mijn sterkste kant ? Wat denk je van het volgende compliment die ik kreeg van een klant: 'Probably the best blowjob in the world'. Of het waar is moet je zelf maar komen ontdekken. Maar ook voor een echte GFE kan je bij mij terecht. Ik ben een lieve en tedere dame die je graag met mijn zachte handen naar een hemels hoogtepunt brengt. Ook intiem. Heb jij er zin in ? Ik ook.

PAOLA

Cup: c

Haar: Lang Donker

Ogen: Donker

Talen: Spaans, beetje Nederlands

Hi, ik ben Paola. Een slanke, jonge en sexy dame. Ik hou ervan om mij sensueel te kleden voor jou en om ervoor te zorgen dat je een leuke tijd beleefd. Ik doe bijna alles maar dat hangt natuurlijk ook en beetje van jou af. Waarom kom je niet eens gewoon langs voor een fijne verwenpartij ? Tot binnenkort ?

bottom of page