Proudly created with KVDSolutions

Onze Ladies

PAOLA

Cup: 90C

Haar: Lang Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands, Spaans

Hallo, ik ben Paola. Ik ben Colombiaanse maar woon al geruime tijd in België., Men zegt van mij dat ik zeer sensueel en sexy ben. Mijn massages zijn zeer ontspannend en het intieme gedeelte natuurlijk ook. Pijpen kan ik als de beste maar Je kan bij mij voor bijna alles terecht. Kom snel eens genieten. Ik verwacht je.

1/4
JOKE

Cup: 90C

Haar: Lang Blond

Ogen: Groen

Talen: Nederlands

Hallo, ik ben Joke. Een 100% Vlaamse blonde meid. Ik ben zacht en lief en heb volgens mijn klanten "fluwelen handen". Bij mij kan je zeker terecht voor een echte GFE. Wil je iets anders ? Geen probleem. Ik doe bijna alles. Tot spoedig ?

1/4
NAOMI

Cup: 90D

Haar: Lang Bruin

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands, Engels

Dag, ik ben Naomi en ik heb Jamaicaanse roots. Waarom zou je bij mij komen genieten? Ik krijg alvast bijzonder goede commentaar op mijn massages, Zeker mijn body to body massage mag je niets missen. Wil je iets anders? Wat dacht je van een sexy privé dans ? In elk geval kan je bij mij voor alles terecht. Geen taboes. Kom snel.

1/4
SOFIA

Cup: 90C

Haar: Lang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands, Frans, Engels

Hi, ik ben een sensuele jonge dame. Zeer lief en vriendelijk. En met mooie rondingen waar je een goede pak aan hebt. In mijn volle borsten kan je je zelfs verliezen :-). Ik ben gek op ...., zowel met mannen en vrouwen. Wanneer kom je? Wacht niet te lang aub.

CARLA

Cup: 80B

Haar: Blond

Ogen: Groen

Talen: Nederlands

Hi, ik ben Carla, een vurige Braziliaanse. Ik ben slank, lief, zacht en hou van een beetje chic en stijl. Een vrouw mag er toch verzorgd uitzien, neen? Ik draag graag mooie lingerie om jou te plezieren en natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor al de rest. En dat met een passie en vurigheid typisch voor een Braziliaanse. Wanneer kom je? 

1/4
LIES

Cup: 90C

Haar: Lang Bruin

Ogen: Donker Bruin

Talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans

Hallo, ik ben Lies en spreek perfect Vlaams. Wie ik ben? Mijn klanten zeggen dat ik een bijzonder sensuele vrouw ben. met mooie en sexy rondingen. Maar ook met grote, mooie ogen en een stralende glimlach. Maar wat mijn klanten het meest waarderen is de intimiteit die ik hen geef. Bij mij geen snelle sex maar wel een intiem moment van samen vrijen. Geloof je me niet? Kom het maar snel zelf ervaren.

1/4
ELISE

Cup: 80B

Haar: HalfLang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands

Elise is een smal en vinnige vrouw.  Ze zal haar uiterste best doen om u te behagen.

1/4
JULIA

Cup: B

Haar: Lang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands - Frans - Engels

Hallo, ik ben Julia. Mijn sterkste kant ? Wat denk je van het volgende compliment die ik kreeg van een klant: 'Probably the best blowjob in the world'. Of het waar is moet je zelf maar komen ontdekken. Maar ook voor een echte GFE kan je bij mij terecht. Ik ben een lieve en tedere dame die je graag met mijn zachte handen naar een hemels hoogtepunt brengt. Heb jij er zin in ? Ik ook.

 

1/4
LEXY

Cup: 90D

Haar: Lang Blond

Ogen: 

Talen: Nederland, Engels

 

Hallo, ik ben een mooie blonde diva met blauwe ogen.
Je zal wegdromen bij mijn grote natuurlijke borsten.
En van mijn pussy word je gek van plezier ;-). Ik heb een lief karakter en .... is voor mij een passie. Tot binnenkort ?


Lexy kijkt uit naar je komst!
 

  • w-facebook
  • Twitter Clean