top of page

Welkom bij de Lounge

De Lounge te Erpe Mere is een prachtige plaats waar 10 ladies u laten genieten van een aangenaam moment in een hygiënisch, erotisch en prachtig kader. Je kan bij ons terecht voor een intieme all-in massage. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat. Enkel massage of meer. Je kan daarbij rekenen op professionele masseuses die vriendelijk, betrouwbaar en respectvol zijn. Zij zijn pas tevreden wanneer jij als klant ook tevreden bent.

 

Ontdek onze masseuses op deze pagina. PS: niet alle dames staan op deze pagina want sommigen blijven liever incognito voor privé redenen.

PAOLA

Cup: 95C

Haar: Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Spaans - beetje Nederlands

Hi, ik ben Paola. Een slanke, jonge en sexy dame. Ik hou ervan om mij sensueel te kleden en om ervoor te zorgen dat je een leuke tijd beleefd. Ik doe bijna alles maar dat hangt natuurlijk ook en beetje van jou en je hygiëne af. Waarom kom je niet eens gewoon langs voor een fijne verwenpartij ? Tot binnenkort ?

BIANCA

Cup: 95C

Haar: Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Frans, Spaans

 

Hallo, ik ben Bianca. Een sportieve, jonge en superlieve dame van 33 jaar. Ik hou van dit werk en met mij kan je alles uitproberen. Intiem, oraal, anaal, pzc, ... Kom maar langs. En ook in Tantra massage ben ik een topexperte. Ik hou van tevreden klanten. Wil jij ook samen genieten? Kom maar snel langs.

JADE

Cup: 100D

Haar: Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands - Frans - Engels

Hallo, ik ben Jade en afkomstig van het zalige, zachte Martinique en dat zal je ook zien aan mij. Ik ben een levenslustige, lieve dame die hou van het leven en mijn werk. Bij mij ben je dan ook in goede handen. Eens proberen ? Kom maar snel

MARIA

Cup: 90c

Haar: Zwart

Ogen: Donker

Talen: Nederlands - Frans - Engels - Spaans - Roemeens

Hallo, ik ben Maria. Ik ben een speelse dame die ervan houdt om nieuwe mensen en dingen te ontdekken. Jou lekker verwennen is alvast mijn hobby. Zin in een nieuwe, frisse dame ? Kom dan zeker langs. Tot binnenkort ?

NARE

Cup: 90B

Haar: Blond - Bruin

Ogen: Bruin

Talen: Engels

Hi, ik ben Nari Een slanke, mooie dame . Ik ben hier nieuw maar vind het bijzonder leuk om jou te verwennen. Van mij mag je veel verwachten behalve tongzoenen SM. Maar voor de rest sta ik volledig tot jouw dienst. Wanneer kom je ?

 

CYNTHIA

Cup: 80b

Haar: Blond

Ogen: Groen

Talen: Engels - beetje Nederlands

Hi, ik ben Cynthia. Een slanke, jonge dame van 29 lentes. Bij mij kan je terecht voor een leuke tijd. Ik doe bijna alles maar dat hangt natuurlijk ook en beetje van jou af. Ik kan hier nog veel vertellen maar best is dat je gewoon eens komt ontdekken. Tot binnenkort ?

MELANIE

Cup: 95C

Haar: Zwart

Ogen: Groen

Talen: Frans, Engels

 

Hallo. Ik ben Melanie. Een chique, jonge vrouw van 32 jaar. Ik ben erg sensueel, zacht, sexy en vooral geil. Ik laat je graag genieten en daarvoor doe ik bijna alles. Kom even langs en je zal er geen spijt van hebben. Tot binnenkort ?

LIES

Cup: 90C

Haar: Lang Bruin

Ogen: Donker Bruin

Talen: Vlaams, Frans, Engels, Spaans

Hallo, ik ben Lies en spreek perfect Vlaams. Wie ik ben? Mijn klanten zeggen dat ik een bijzonder sensuele vrouw ben. met mooie en sexy rondingen. Maar ook met grote, mooie ogen en een stralende glimlach. Maar wat mijn klanten het meest waarderen is de intimiteit die ik hen geef. Bij mij geen snelle sex maar wel een intiem moment van samen vrijen. Geloof je me niet? Kom het maar snel zelf ervaren.

ANNIE

Cup: 90B

Haar: Zwart

Ogen: Bruin

Talen: Frans 

Hallo, ik ben Annie, een slanke, lieve dame van 35 jaar. Ik ben een coquette vrouw en verzorg me graag.  Hygiëne is dan ook belangrijk voor mij maar als dat in orde is mag je veel van me verwachten? Wil jij ook een leuk, intiem moment beleven met mij ? Kom dan snel naar de lounge. Hopelijk tot snel. Kusjes

JULIA

Cup: B

Haar: Lang Donker

Ogen: Bruin

Talen: Nederlands - Frans - Engels

 

Hallo, ik ben Julia. Mijn sterkste kant ? Wat denk je van het volgende compliment die ik kreeg van een klant: 'Probably the best blowjob in the world'. Of het waar is moet je zelf maar komen ontdekken. Maar ook voor een echte GFE kan je bij mij terecht. Ik ben een lieve en tedere dame die je graag met mijn zachte handen naar een hemels hoogtepunt brengt. Ook intiem. Heb jij er zin in ? Ik ook.

WENDY

Cup: 85B

Haar: Rood

Ogen: Grijs - groen

Talen: Nederlands - Frans - Engels

Hallo, ik ben Wendy, een 100 % Vlaamse dame met rood haar. Ik ben 45 jaar, slank en een massageexperte die haar eerste stappen zet in de erotische wereld. Bij mij ben je welkom voor een lekkere massage met erotisch einde (ook intiem) maar graag minimaal voor 60 minuten want ik neem graag mijn tijd.

 

Hopelijk tot snel ?

bottom of page